Catering to my!!!

Nasza oferta cateringowa jest szeroka ale ni to jest najistotniejsze. Nasz catering to firma profesjonalistów kochających swoją pracę to dopiero daje nam przewag ponieważ dzięki temu nasze zadania traktujemy w charakterze wyzwań dzięki którym się realizujemy.

Catering to dość szerokie pojęcie które dzisiaj często jest nadużywane do okreslenia ogólnie przygotowywania jedzenia a a samo w sobie określa jedynie organizację imprez poza siedzibą sali bankietowej czy każdego innego obiektu. Cateringiem na przykład można by było nazwać wynajem sprzętu gastronomicznego czy weselnego ale gotowanie obiadów w firmie już nie.

Nasza oferta cateringowa jest szeroka ale ni to jest najistotniejsze. Nasz catering to firma profesjonalistów kochających swoją pracę to dopiero daje nam przewag ponieważ dzięki temu nasze zadania traktujemy w charakterze wyzwań dzięki którym się realizujemy. Catering to dość szerokie pojęcie które dzisiaj często jest nadużywane do określenia ogólnie przygotowywania jedzenia a a samo w sobie określa jedynie organizację imprez poza siedzibą sali bankietowej czy każdego innego obiektu. Cateringiem na przykład można by było nazwać wynajem sprzętu gastronomicznego czy weselnego ale gotowanie obiadów w firmie już nie. Polna Róża to między innymi <strong>catering Weselny Legionowo</strong> i okolice – często zdarza się że Para młodych ma wymażoną salę która spełnia ich wszelkie standardy estetyczne jednak jedzenie jest tam słabe. Wtedy oczywiście przychodzimy z pomocą należy nam udostępnić zaplecze gastronomiczne lub nawet zorganizujemy swoje zależnie od potrzeb, taniej jest na udostępnionym. Jeżeli takiej możliwości nie ma wtedy przywieziemy wszystko w chłodni i w podgrzewaczach i rónież nie będzie problemu. <a href=”http://www.polnaroza.pl „>Zobacz naszą stronę weselną. </a> Na naszej stronie znajdą Państwo wiele przydatnych informacji weselnych i nie tylko. Są tam oczywiście zdjęcia z imprez i nie tylko.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dania gorące:
1. Rosół
2. Schab zawijany z papryką i serem w sosie paprykowo-pomidorowym z kolorowymi kopytkami i surówkami / pierś z kurczaka z serem żółtym i ananasem (powiedziała Pani, że można poszczególne dania pół na pół przygotować, więc tak ustaliliśmy).
3. Krokiety (część z mięsem a część z kapustą) i barszcz
4. Żurek

Dania zimne:
1. Śledzie z cebulą
2. Sałatka jarzynowa
3. Sałatka grecka
4. Schab ze śliwką
5. Jajka faszerowane (szynką)
6. Pomidor z mozzarellą

Na ślubie będą dwie wegetarianki, które nie są na nic uczulone, jedna z nich nie je tylko mięsa (ale je ryby) a druga nie je też ryb. Prosiłabym o przygotowanie dla nich jakiegoś drugie dania (reszta dań ciepłych jest taka, że będzie im odpowiadać) – np. może po prostu zamiast schabu dać im więcej kolorowych kopytek i surówki.

Podsumowała Pani powyższe menu na 115 zł od osoby. Na ślubie będą w sumie 63 osoby, zatem całkowity koszt to 7245 zł. Chciałabym już zapłacić całą sumę w związku z czym prosiłabym o wysłanie danych do przelewu jeśli wszystko się zgadza.

Poniżej przedstawiam propozycje dań od nas. Bardzo proszę o akceptacje albo też jej brak. Potem ustalimy menu na dłuższy okres czasu.

1. Żeberka z ziemniakami i surówką

2. Karkówka w sosie

3. Placki ziemniaczane po węgiersku

4. Ryba smażona z ziemniakami

5. Udka z kurczaka

6. Naleśniki (różne rodzaje, np. z dżemem, owocami, serem)

7. Krokiety z kapustą i barszczem

8. Golonka z ziemniakami i surówką

 

Mówiła Pani także podczas spotkania, że zajmą się Państwo kwestią tortu. Prosilibyśmy z Narzeczonym o tort o smaku porzeczkowo-śmietanowy z ozdobami z masy cukrowej (jakiś tradycyjny np. z różami, ale bez gołębi o których Pani wspominała).

Przesyłam menu na najbliższe dwa tygodnie.

20.10  –  fasolka po bretońsku, drobiowa roladka panierowana z żółtym serem, surówka

21.10  – barszcz biały, kotlet schabowy z serem i pieczarkami

22.10   – leczo, pierogi ruskie

Kotlet schabowy.

Pierś z kurczaka panierowana.

Pierś z kurczaka panierowana z ananasem i Żórawiną.

Kotlet schabowy  z serem i pieczarkami.

Gołąbki w sosie pomidorowym.

Klops w sosie pomidorowo paprykowym z żółtym serem i zielonym pieprzem.

Pulpety z kopytkami w sosie pieczarkowym.

Pulpety w sosie chrzanowym.

Kotlet mielony z buraczkami.

Kotlet mielony z kapustą zasmażaną.

Drobiowa roladka panierowana z żółtym serem.

Gulasz z kopytkami.

Gulasz z kaszą gryczaną i ogórkiem.

Gulasz z

 

 


23.10  – pomidorowa z ryżem, gołąbki w sosie pomidorowym

 

27.10  – bigos, pierś z kurczaka panierowana z ananasem i żórawiną

28.10  – pieczarkowa z ziemniakami, wątróbka z cebulą i jabłkiem

29.10  – kapuśniak, pierogi z kapustą kwaszona i grzybami

30.10  – zupa ogórkowa, kotlet schabowy, ziemniaki zapiekane, kapusta z pomidorami i kminkiem.

Chciałabym się również spytać, czy jeśli część gości przyjedzie własnymi samochodami a potem chciałaby wracać taksówkami to czy samochody gości mogłyby zostać na parkingu pod salą weselną a jeśli tak to o której godzinie najpóźniej trzeba je zabrać.

Jeżeli chodzi o dodatkowy wystrój sali (baloniki, kwiaty itp.) oraz przywóz napojów zimnych i alkoholu to chcielibyśmy umówić się na dzień przed ślubem w piątek 3 października. Byłabym wdzięczna za informację, o której godzinie najbardziej by Pani odpowiadało żebyśmy przyjechali.

 

Rosół z makaronem.

Pomidorowa z makaronem.

Pomidorowa z ryżem.

Żurek z  ziemniakami i jajkiem.

Pieczarkowa z ziemniakami.

Barszcz biały.

Kapuśniak.

Zupa ogórkowa.

Grochówka.

Fasolka po bretońsku.

Leczo.

Bigos.

 

Kotlet schabowy. Ziemniaki zapiekane, kapusta z pomidorami i kminkiem.

Pierś z kurczaka panierowana, ziemniaki i surówka lub marchewka z groszkiem.

Pierś z kurczaka panierowana z ananasem i żórawiną.

Kotlet schabowy  z serem i pieczarkami.

Gołąbki w sosie pomidorowym. Ziemniaki.

Klops w sosie pomidorowo paprykowym z żółtym serem i zielonym pieprzem. Surówka, ziemniaki lub kasza.

Pulpety z kopytkami w sosie pieczarkowym i surówką.

Pulpety w sosie chrzanowym, ziemniaki i surówka.

Kotlet mielony z buraczkami i ziemniakami.

Kotlet mielony z kapustą zasmażaną ziemniakami.

Drobiowa roladka panierowana z żółtym serem, ziemniaki, surówka.

Gulasz z kopytkami.

Gulasz z kaszą gryczaną i ogórkiem.

Zraz z kluskami śląskimi i buraczkami.

Zraz z papryką, serem i sosem paprykowym, z kopytkami.

Zraz w sosie pieczarkowym z kopytkami i buraczkami.

Zraz w sosie chrzanowym z ziemniakami i marchewką z groszkiem.

Wątróbka z cebulą i jabłkiem.

Bitka w sosie własnym, ziemniak, surówka.

Pierogi ruskie.

Pierogi mieszane.

Pierogi z mięsem.

Pierogi z kapustą kwaszoną i grzybami.